Fredagar är en härlig skön dag, ofta fylld av trevliga förväntningar, god mat, vila, ledighet och fredagsmys.

Kanske borde det vara fredagar oftare??? What tänker du?!! Men tänk om man kunde ha fredag hela veckan, alltså skön "snart är det helg/vila känsla". Tänk om man kunde byta ut tisdagen till en fredag istället?? Det skulle vara väldigt trevligt tycker jag.

Ibland tror jag att man lever livet för mycket inställt till helgerna. Att det är då man ska ha de trevligt med sin andra hälft, sina vänner, sova länge, ta de lugnt, göra det man vill osv osv. Kanske borde vi leva lite mera även måndag till torsdag, vi borde definitivt umgås mera och göra trevliga saker även dessa dagar. Jag borde nog inte skriva vi, jag borde skriva JAG. JAG skulle vilja göra mera "nöjes" saker på vardagarna, njuta mera. Jag menar, det är ju fler vardagar i ens liv än helger, varför "slösa" bort vardagen. Varför låta vardagen vara en transportsträcka till helgen? -Hmmm men sen när jag kollar i mitt "schema" dvs mina vardagar så ser jag att det inte finns så mycket mera tid och utrymme än just att jobb och återhämtning. TUR att jag jobbar med ett av mina största intresse; träning, så det alltid finns i min vardag. Ja ja detta är en nöt att knäcka: Få in mera nöje i vardagen.

Idag har jag en kort fredag på jobbet fylld med massa olika "to do", kul när det är att göra, tiden bara flyger iväg.

Dagens fredagslyx: Full galopp på hästen över fälten i ett skönt höstväder. Det kallar jag adrenalin kick och riktiga hästkrafter;)