Att påstå att jag är direkt bloggflitig vore att ljuga...

Så vad pysslar jag med då? Jag har ju egentligen alltid gillat att skriva, både i dagboksform, terapiform, bloggform och brevform (fast jag undrar i mitt stilla sinne ifall det någonsin varit någon som kunnat tyda mina kråkfötter i de brev blev jag skickat😁).

Och helt ärligt vet jag inte hur flitig jag kommer att vara här på "annikasäventyr", men kanske något inlägg då och då, vi får se....

I sommar har jag pt'at, grupptränat, pratat i radio, pussat på syskonbarnen, umgåtts med nära och kära❤️, varit på husvagnssemester och Greklands semester och en massa andra saker.

Tiden går så himla fort och ibland önskar jag att man bara kunde sätta den lite på paus. Vill bli bättre på det; att pausa, stanna upp, reflektera, andas, vara lite mera mindful. Denna hösten står faktist detta lite på "agendan", närvaro, fokus, lugn å ro, yoga. 

Sen blir det ju massa träning, utbildningar och andra trevligheter med, och vet du? Det blir precis vad jag gör det till, spännande....