Jag får väl erkänna att det nu är höst. Det är kallare, mörkare och enligt mig tristare.

Jag är en obotlig vår och sommar människa som älskar sol, ljus, värme, tunna kläder och långa dagar.

Många skriver att hösten är nystart, att det är nu man ska ta tag i sina liv igen efter sommarens grill och rosè kvällar. Nu ska man börja träna hårt, äta hälsosamt och börja med nya vanor, man ska bli en helt ny människa.

Bra på ett sätt att man vill ta tag i sitt liv, bra att hösten blir ett "litet nyårslöfte reminder". Synd att man inte kan leva hälsosamt året om tycker jag, men bra ifall man lyckas ta tag i sina osunda vanor.

Det allra tråkigaste med hösten enligt mig är definitivt mörkret. Visst nu har man "rätt/tillåtelse" att sjunka ner i soffan och titta på TV så mycket man vill och såklart det är mysigt med filtar, levande ljus och en smaskig bok, det tycker även jag. Men det där tråkiga mörkret, det kunde jag vara utan, det påverkar mig oerhört negativt.

Men nu ska även jag ha ett höstlöfte, en nystart på denna höst:

-Tänk om, tänk rätt, tänk positivt, gör det bästa av mörkret!!

Så istället för att gnälla får jag göra det jag gillar att göra. Boka in ansiktsbehandling, unna mig "ego träning", ridturer på hästen, promenader i ös regn (för regn är något jag faktigt gillar, konstigt eller hur??), läsa flera böcker, dricka värmande gott te, fika med fina vänner, kura in mig under varma duntäcket. Om jag funderar har ju jag ganska mycket att tycka om även under hösten och framför allt kan jag ju planera min Thailandsresa i januari 8-) .

Men nu först favorit te och häng vid datorn innan arbetsdagen sätter igång.

-Vad tycker du om att göra på hösten?? Kanske kan jag få inspiration;)