De som följer mig på FB och/eller instagram (och gör du det inte så gå och lägg till mig; annikahelsunt 😉) vet att jag har inlett ett projekt/samarbete med radio active FM 103,9 och givetvis Breeze Fitness (som står för träningskortet till deltagarna).

Jag kommer att träna och coacha Julia en glad tjej som vill komma in i ett hälsosammare tänk, få igång sin träning och äta bättre (och smartare). Framförallt vill hon få in rutinerna och låta kost och träning bli permanent i hennes liv. När man ser Julia ser man en smal, "tränad"  tjej och det är just det som är lite "ironiskt" att man tror att hon är väldigt hälsosam bara för att hon redan är smal, men bara för att man är smal betyder det inte att man alltid lever så hälsosamt. Mitt mål (och såklart hennes med) är att motivera fram en kul och inspirerande träning så hon med glädje och en självklarhet vill gå till gymmet och träna.

Jag kommer även att träna Göran, en glad norrman. Göran har tränat förr (dessvärre kan man inte leva på gamla meriter) men det var rätt många år sedan han var rejält igång och tränade. Liksom Julia vill Göran bli hälsosammare och få in träning och bra kost som en given del i hans liv. 

Samtidigt som lyssnarna kommer att få ta del av Julia och Görans träning och kost så kommer jag att prata på radion 1 dag/vecka. Lyssnarna kommer att få maila in träningsfrågor varje vecka och tanken är såklart att motivera till träning och hälsa.

Detta kommer bli ett häftigt projekt som jag verkligen ser framemot. 

Så lyssna på radio active fredagar kl 16.20 under programpunkten: "Fokus-träning och hälsa".